Palvelut

Shantilan palvelut

Shantilan palvelut, tuotteet ja hoidot ovat aidosti kokonaisvaltaisia, pohjautuen ikivanhoihin hyviksi havaittuihin oppeihin terveyden ja kauneuden saavuttamisesta.

Muinaiset opetukset ayurvedasta ja tantrajoogasta, sekä suomalaiset kuin myös muun maailman ajattomat perinneopit kietoutuvat yhteen muodostaen lempeät, mutta tehokkaat työkalut, jotka kuljettavat elämää kohti tasapainoa, onnellisuutta ja kauneutta.

Shantilan Butiikki

Shantilan myymälä on pieni sekatavarakauppa, josta löytyy kaikenlaista kauneutta ja terveyttä edistävää tavaraa ja tuotetta, jotka liittyvät filosofiaamme.

Tykkäämme menneen maailman tunnelmasta, joten Vintage-tavara viihtyy myös hyllyillämme ja ympärillä onkin aistittavissa nostalgista värinää.

Kierrätyksen kekseliäinä mestareina luomme myös tavaroista uutta ja uniikkia, koristetta ja käyttötavaraa. Vanhojen esineiden korjaaminen, kunnostaminen ja kaunistaminen on antoisaa. Näitä uuden elämän saaneita esineitä löytyy butiikista.

Butiikki on auki sopimuksen mukaan, jolloin saat kiireetöntä ja yksilöllistä palvelua nauttiessasi kupin kuumaa vierailun lomassa. 

Yksittäiset hoidot

Kauneutta, terveyttä ja hyvinvointia ylläpitäviä hoitoja, nauti vaikka viikottain. Kysy sarjahoito-tarjous.

Energiahoito

Kesto 1,5 h

Energiahoito on luonnollinen ja lempeä, mutta tehokas hoito, joka lisää kehon elinvoimaa, poistaa kroonista stressiä, aktivoi kehon omaa paranemista ja poistaa kipuja.

Hoito on rentouttavaa, vaatteet päällä, seisten, istuen ja hoitopedillä maaten tehtävä fyysinen ja energeettinen käsittely.

Hieronnat

Kesto 1,5 h

Hieronta on pehmeä, rentouttava ja elinvoimaa lisäävä kokovartalon lämminöljyhieronta. Eteeriset öljyt hoitavat pintaa syvemmältä hellien myös mieltä.

Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vetreyttää ja uudistaa kehoa,

Kasvohoito

Kesto 2 h

Yläkehon ja pään alueen hoito Todella kokonaisvaltainen kasvohoito, joka alkaa selän ja hartioiden kuorinnalla ja hieronnalla. Nautinnolllinen kasvohoito, marmapisteiden käsittely, hieronta, joka ulottuu niskasta päähän sekä käsiin aina sormenpäihin asti, on totaalisen syvvärentouttava ja stressiä poistava.

Tehokas alginaattinaamio kiinteyttää ja virkistää. Hoidon jälkeen olo on kirkastunut ja uudistunut.

Joogasali

Shantilan yksityisessä joogasalissa voit täysin omassa rauhassa laskeutua joogan maailmaan.

Turvallisessa, kiireettömässä ympäristössä on helppo ottaa ensiaskelia joogapolulla tai syventää omaa harjoitusta.

Jooga 2-6 hlön pienryhmälle

Jooga 2-6 hlön pienryhmälle on lempeää hathajoogaa ja sopii kaikille perusterveille. Asana-harjoituksen päätteeksi laskeudutaan palauttavaan rentoutukseen. Shantilan jooga perustuu ikivanhaan, henkiseen tantra-tieteeseen.

Harjoitukset pyrkivät fyysiseen hyvinvointiin ja sitä kautta henkisen energian vapauttamiseen, oman sisäisen voiman löytämiseen ja kaiken yhtenäisyyden ymmärtämiseen, tasapainoon.

Elämysjooga pienryhmälle

Elämysjooga pienryhmälle. Kauneusjooga, kasvojooga tai Pyhä Matka-joogarituaali syventävät ymmärrystä kauneuden holistisuudesta. Hellivää itsehoitoa ja nautintoa.

Luonnonmukaiset kauneustuotteet, ikiaikaiset harjoitukset sukeltavat pintaa syvemmälle ja herättävät jotain kaunista ja pyhää. Eri elämyspolkujen kuvaukset saat tilaamalla.

Workshopit & retriittipäivät

RETRIITTIPÄIVÄT JA TYÖPAJAT ovat pieniä minilomia, rentoutushetkiä, omaa aikaa, luentoja tai uuden oppimista teemasta riippuen.

Kaikkien yhteisenä päämääränä on uusien taitojen oppiminen kaikilla tasoilla, voimaantuminen ja ihmisen henkinen kasvu joka vie lähemmäksi hyvinvointia, tasapainoista ja onnellista elämää.

Tulevat workshopit ja retriittipäivät

PVM Nimi Kuvaus Lisätietoja

Kuka sinua hoitaa ja opastaa

Nina

Kauneuden ammattilaiseksi valmistuin kohta kolme vuosikymmentä sitten. Kaupungin ensimmäisten akryylinhajuisten kynsistudioiden ja erilaisten hoitoloiden kautta kuljin ulkomaille oppimaan lisää.

Tavaratalojen ja lentokentän kullanhohtoisessa, kevyessä maailmassa, ylellisen parfyymin tuoksun keskellä opin arvostamaan iloa ja kauneutta, jota kimalteleva kosmetiikka taikoi esiin.

Jo nuorena tunsin syvää yhteyttä mystiikkaa, luontoa ja eläimiä kohtaan. Alkemia, salaperäinen tieto yrttioppeineen, sekä vanha itämainen viisaus veti puoleensa. Löysin ajattoman elämän tieteen ayurvedan ja kokonaan uusi maailma avautui. 

Kylpylöiden hämyssä kyynärpäitä myöten savessa, yrttejä ja öljyjä hieroessani, mietin usein elämän tarkoitusta. Halusin ymmärtää ja oppia lisää. Jooga- ja meditaatio-opettajaksi kouluttautuessani moni asia loksahti kohdalleen ja ikiaikainen tantran tie kutsui seuraamaan. Tantra on muuntumisen tie, energioiden oivaltamista, joten polku johti vielä opiskelemaan energiahoitajaksi. 

Maaseudun rauhassa ovat omat juuret asettuneet, yhteys omaan arvokkaaseen kulttuuriin, viisauteen ja perinteisiin on saanut hiljalleen herätä ja voimaantua. 

Intohimoni on saavuttaa kaunis, onnellinen ja hyvä elämä, sekä opastaa matkaa sinne myös muille. Shantilassa saan mahdollisuuden yhdistää kaiken kauniiksi kokonaisuudeksi, tuoda yhteen samanhenkisiä ihmisiä oppimaan ja opettamaan. Elämä on ikuista oppimista meille kaikille. Yhdessä kuljemme polkua eteenpäin, luomme parempaa tulevaisuutta samalla kun kasvamme kauniiksi.

Rita

Tervetuloa energiataajuuksien ja kvanttienergian ihmeelliseen maailmaan! 

Jokaisella ihmisillä ja eläimellä on oma energeettinen sormen-, tassun- ja kavionjälki. Kun meillä on riittävästi energiaa keho pystyy tasapainottamaan siihen kohdistuvia rasitteita, taajuuksia. 

Pyrin aina löytämään epätasapainon juurisyyn ja alkuperäisen epätasapainon aiheuttajan sen sijaan, että tasapainottaisin vain niitä taajuuksia, jotka ovat epätasapainossa, eli oireita. Nyrkkisääntönä on, että mitä pitempään jokin taajuus on ollut epätasapainossa sitä enemmän harmonisointia se tarvitsee tasapainottuakseen.

Epätasapainotilojen analysointiin ja harmonisointiin käytän bioresonanssiteknologiaa, joka mahdollistaa muun muassa patogeenien, solujen ja entsyymien taajuuksien analysoimisen ja tasapainottamisen. Olen sertifioitu Paul Schmidt (BaPS) bioresonanssiterapeutti ja vuodesta 2013 olen käyttänyt BaPS-bioresonanssia pääasiallisena hoitomuotona. Olen tehnyt taajuus analyysejä, harmonisointeja ja konsultointia sekä ihmisille että eläimille vuodesta 2018 alkaen.

Hevosten kanssa puuhaaminen on kuulunut lempiharrastuksiin jo pikkutytöstä lähtien. Oman toipilashevosen innoittamana aloitin vuonna 2016opinnot Scottish School of Shiatsu for Horses -koulussa ja vuonna 2019 valmistuin hevosshiatsuhoitajaksi. Lisäksi vuonna 2021 ja 2022 suoritin hevosshiatsun jatko-opintoja. On todella huikeaa huomata miten innolla hevoset osallistuvat shiatsuhoitoon, onhan kosketus heidän luonnonmukainen kommunikointitapa.

Olen koko elämäni ajan ollut kiinnostunut ravinnosta, liikunnasta ja hyvinvoinnista. Vaikka opiskelu ja työ erilaisissa viestintätehtävissä veivät moneksi vuodeksi myös ulkomaille, olen työni ohella aina tutkinut ja opiskellut muun muassa homeopatiaa, shiatsua ja bioresonanssia. Eläimet ja luonto ovat aina olleet minulle tärkeitä. Jo 10 vuoden ajan olen saanut nauttia hevostilallisen kiireisestä elämästä Inkoossa.

Olen ikuinen tutkija ja opiskelija! Etsin jatkuvasti tietoa erilaisista luonnonmukaisista menetelmistä, joilla voimme tukea ja edistää hyvinvointiamme. Kutsumustyössäni auttaa myös ikiaikaisen Riimu-kielen ja siihen liittyvien perinteisten ja luonnollisten parantamismenetelmien opiskelu.

Teen bioresonanssianalyysejä ja -harmonisointeja [torstaisin] ihanassa Shantilan hyvinvointitilalla klo 12.00 – 20.00 välillä(viimeinen aika klo 18.00).

Ajanvaraus numerosta 045-133 2495 tai osoitteesta info@biobalancing.fi.

biobalancing.fi

Kari

Moikka! Mä olen erikoistunut (20+ vuotta) monenlaiseen tietokone-netti-jumppaan eli eräänlainen data-IT-nörtti, mikä tässä kohtaa voi olla ihan hyväkin asia.

Jos koet tarvitseasi apua IT-asioissa, niin olen käytettävissä sopivaa kohtuullista korvausta vastaan.

Jos olet miettinyt, että kuinka vapautua osittain tai kokonaan nykyisen kaltaisesta monopolien ja rajoitusten täyttämästä IT-maailmasta, niin mun ehdotus voisi olla, että asennetaan sun koneeseen Linux, OpenOffice ja muita erilaisia tarpeisiisi sopivia ilmaisohjelmia, Protonmail-sähköposti jne.

Selaimeksi suosittelen tässä kohtaa Brave-nimistä selainta.

Videoiden/striimien tekoon/julkaisuun voisi käyttää vaikka OBS – Kdenlive – Odysee/LBRY-vaihtoehtoa.

Ns. ilmaisia FOSS-ohjelmia on runsaasti ja vaikka kaikki hienoimmat ominaisuudet niistä ehkä puuttavatkin, niin vapaan ihmisen työkaluiksi ne ovat aivan täysin kelpoja. Kyse onkin vain siitä, että viitsii opetella uuden asian ja elää sit niiden ominaisuuksien kanssa. Esim. Photoshop voidaan korvata Gimp ohjelmalla. Äänityöskentelyyn Ardour on erinomainen vaihtoehto.

Myös puhelimeen voidaan rohkeimmille asentaa Ubuntu Touch. Tottakai sieltä puuttuu kaikki hienoimmat appit, mutta sepäs ei olekaan se pointti tässä kohtaa. Tällä hetkellä itse käytän puhelinta vain puhelimena ilman seuranta-ominaisuuksia.

Voit halutessasi opetella ostamaan perunat ja porkkanat naapuriltasi Einolta kryptoilla. Eli tässä kohtaa krypto ei ole mikään sijoitus-instrumentti vaan kanava, mitä pitkin arvo kulkee salamannopeasti jos kun sattuneesta syystä pankkipalvelut on alhaalla. Voit muuttaa eurot coineiksi, siirtää ne Einolle ja Eino muuttaa ne takaisin euroiksi. Lopputulos, että kukaan ei hävinnyt euroakaan, mutta varat siirtyivät uuteen osoitteeseen nopeasti ja turvallisesti. Mä haluan, että sä opit näkemään kryptot uudella tavalla ja mieluummin toimivana työkaluna kuin sijoitus-instrumenttina.

Ja ehkä huomasit, että en maininnut minkään krypton nimeä. Se johtuu siitä, että edustan niitä kaikkia ja en mitään niistä. Toisin sanoen käytän vain ohjelmia ja työkaluja, mitkä toimii todistetusti tänään. Jos se muuttuu huomenna, niin sitten me vaihdetaan työkalua. Mun mielestä lohkoketjuteknologia on hienointa mitä ihminen on keksinyt. Mutta se on ihan totta, että koko ala on vielä vaipoissa ja opettelee kävelemään. Siksi on syytäkin olla hereillä.

Ja mun mielestä se koskee vähän niinku kaikkia asioita. Muutetaan toimintamalleja sen mukaan kuin on tarpeellista. Pidetään silmät auki moneen suuntaan ja ollaan tietoisia, mitä ympärillä tapahtuu.

Ainoa asia, mihin mä sitoudun on asiakas eli Sinä, jotta saadaan rakennettua Sulle parhaat mahdolliset ratkaisut sillä hetkellä. Ja se saa muuttua ja elää matkan varrella Sun tarpeiden mukaan.

Maailma ei muutu jos ei sitä itse lähde muuttamaan kaikilla osa-alueilla. Data- ja IT-puolella se voisi tarkoittaa juurikin sitä, että siirtyy askel/ohjelma kerrallaan käyttämään jotain muuta kuin mainstream-brändiä. Vanha viidakon sanonta onkin, että kun kansa alkaa äänestää jaloilla/lompakoilla, niin alkaa tapahtumaan asioita.

Terveisin,

Kari-Johannes Siidorow / Lohko.help
lohko.help@proton.me
https://lohko.help